تابعیت انگلیس

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۹/۰۶
  • نظرات : بدون دیدگاه

تابعیت انگلیس

تابعیت انگلیس از طرق متفاوتی به دست می اید، از طریق تولد، از طریق اصل خون، از طریق ازدواج و از طریق فرزند خواندگی که در ذیل به شرح تک تک آنها می پردازیم:

تابعیت انگلیس

تابعیت انگلیس

تابعیت انگلیس از طریق تولد

طفلی تابعیت انگلیس از طریق تولد را تحصیل میکند که یکی از والدینش تبعه کشور انگلستان بوده یا محل زندگی خود را این کشور قرار داده باشند. هر گاه یکی از والدین طفل تبعه جامعه اروپا یا منطقه اقتصادی اروپا یا شهروند سوییس باشد چنانچه فرزند قبل از ماه آوریل ۲۰۰۶ در قلمرو کشور انگلستان متولد گردد می تواند تابعیت کشور انگلستان را تحصیل کند. در صورتی که فرزند از پدر انگلیسی که در خارج از کشور انگلستان زندگی نماید متولد گردد ولی تولد طفل ناشی از ازدواج نباشد چنانچه کمتر از ۱۸ سال سن داشته باشد می تواند تقاضای تابعیت کشور انگلستان را بکند. همچنین طفلی که از والدین معلوم در خاک کشور انگلستان متولد شده باشد تابعیت کشور انگلستان را اخذ خواهد نمود.

تابعیت از طریق اصل خون

  • طفلی که خارج از کشور انگلستان متولد شده باشد و حداقل یکی از والدین وی تبعه انگلستان باشد از طریق خون تابعیت را اخذ می کند.
  • طفلی که خارج از کشور انگلستان متولد شده باشد و حداقل یکی از والدین وی در خدمت پادشاه باشد.
  • طفلی که با خانواده انگلیسی مرتبط بوده ولی والدین مشخص نباشند.

تابعیت از طریق ازدواج

کسانی که با اتباع انگلیسی ازدواج نموده اند باید دارای شرایط زیر باشند:

  • دارای اجازه اقامت در کشور انگلستان باشند.
  • حداقل سه سال اقامت قانونی در کشور انگلستان داشته باشند.
  • دارای حسن شهرت و سابقه باشند.
  • به زبان انگلیسی تسلط داشته باشند، متقاضیان بالای ۶۵ سال نیازی به ارایه مدرک زبان ندارند.

تابعیت انگلیس

کسانی که با اتباع کشور انگلستان ازدواج نکرده باشند

  • ۵ سال در کشور انگلستان اقامت قانونی داشته باشند.
  • متقاضی باید قصد زندگی یا کار به صورت دایمی در کشور انگلستان را داشته باشد.
  • دارای حسن شهرت و سابقه باشد.
  • به زبان انگلیسی تسلط داشته باشد.

فرزند خواندگی

اگر پدر ومادر تقاضای فرزند خواندگی را در دادگاه داده باشند در صورتی فرزند خوانده تبعه کشور انگلستان محسوب خواهد شد که یکی از پدر یا مادر خوانده دران زمان تبعه کشور انگلستان باشند.سن فرزند خوانده باید کمتر از ۱۸ سال باشد.

اگر شخصی از این طریق تابعیت کشور انگلستان را به دست آورده چنانچه فرزند خواندگی وی  از طرف والدینی که او را به عنوان فرزند خوانده پذیرفته اند لغو گردد او همچنین تابعیت کشور انگلستان را خواهد داشت. هر گاه اتباع (اطفال) انگلیسی به عنوان فرزند خوانده خارجیان پذیرفته شوند و تابعیت کشور خارجی را تحصیل نمایند همچنان تبعه کشور انگلستان محسوب خواهند شد.

با عضویت در کانال تلگرام میتوانید از آموزش های کاربردی زبان انگلیسی و از اخبار روز انگلستان و قوانین جدید با اطلاع باشید. شما همچنین می توانید ما را در اینستاگرام دنبال کنید.