ویزای دائم انگلیس

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۹/۰۷
  • نظرات : بدون دیدگاه

ویزای دائم انگلیس

ویزای دائم انگلیس British citizen

 ویزای دائم انگلیس در صورتی که Citizenship خواهید شد که از شرایط زیر برخوردار باشید :

  • باید ۱۸ سال یا بیشتر داشته باشید.
  • نامه عدم سوء پیشینه در ۱۰ سال اخیر.
  • ثابت کنید که در کشور انگلستان به زندگی می خواهید ادامه دهید .
  • سطح زبان شما حداقل B1 باشد .
  • در این ۵ سال بیشتر از ۴۵۰ روز خارج از کشور انگلستان نبوده باشید.
  • در ۱۲ ماه اخیر بیشتر از ۹۰ روز خارج از کشور انگلستان نبوده باشید.
  • در ۱۲ ماه اخیر محدودیت زمانی برای ماندن در کشور انگلستان نداشته باشید.
  • در مدتی که در کشورانگلستان هستید قانون شکنی نکرده باشید.
ویزای دائم انگلیس

ویزای دائم انگلیس

در صورتی که کودک زیر ۱۸ سال معیارهای لازم مانند تولد یا فرزند خواندگی را داشته باشد می توانید از طریق او اقدام کنید .

چنانچه به راهنمایی و مشاوره بشیتر در خصوص اخذ ویزای دائم انگلیس را داشتید میتوانید از قسمت ارتباط با مای سایت در خواست مشاوره خود را مطرح نمایید تا کارشناسان ما در کمترین زمان ممکن پاسخ شما را ارسال نمایند.

با عضویت در کانال تلگرام میتوانید از آموزش های کاربردی زبان انگلیسی و از اخبار روز انگلستان و قوانین جدید با اطلاع باشید. شما همچنین می توانید ما را در اینستاگرام دنبال کنید.